Our Nature Adventure e Twinning Projesi

Okulumuz Öğretmenlerinden Firdevs İrem KARTAL'ın ve 5 yaş C şubesi Öğrencileri ile birlikte  yürütmüş olduğu OUR NATURE ADVENTURE isimli e Twinning prejesi

02-06-202302-06-2023

OUR NATURE ADVENTURE (DOĞA MACERASI)

Kuruculuğunu Türkiye'den Balıkesir Şehit İsa Yavaş İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Esen Özdeş Erden ve Bulgaristan kurucu ortağı Atanaska Tacheva ,ortaklardan okulumuzun öğretmeni olan Firdevs İrem KARTAL öğretmenlerimizin yürütmüş olduğu "Our Nature Adventure" Projesi Şubat-Mayıs ayları süresince yürütülmek üzere başlamış olup doğa aktiviteleri ile sürdürülecektir.

Projemiz 5-6 yaş arası çocukların doğa aktiviteleri ile eğlenmeleri, oyunlarla kalıcı öğrenmeleri ve doğa ile iç içe bütüncül bir eğitim ile yaparak yaşayarak öğrenmeleri için tasarlanmış bir projedir. Okul öncesi dönemde doğa ile ilgili temel kavramların öğrenilmesi önemlidir. Teknoloji kullanımı ile eğlenceli ve kalıcı bir öğrenme süreci yaşamayı amaçlar. Çocuklar projenin ön saflarında yer alacak ve proje ortakları ile birlikte alınacak kararlara göre proje devam edecektir.

02-06-202302-06-202302-06-2023