Kastamonu Anaokulu
AKTEKKE MAH. FAKÜLTE SK. ANA OKULU BLOK NO 1D MERKEZ / KASTAMONU

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak; çocuklar, öğretmenler ve ailelerle ilgili özgün proje, araştırma, aile eğitimi ve katılımı çalışmaları gerçekleştirerek, özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek hayata hazır, sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirmede öncü kurum olmak.

MİSYON

3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; kendisiyle barışık, düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, güçlüklerin üstesinden gelebilen; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; bilişsel, sosyal-duygusal, dil, psikomotor ve öz bakım becerilerinin gelişimini destekleyerek onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı oluşturarak millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı, mutlu; Türkçeyi doğru ve güzel konuşabilen bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak.

Öğretim Şekli :Sabah grubu -Öğlen grubu -Tam Gün grubu

Sabah grubu -Öğlen grubu -Tam Gün grubu

8.00-17.30

Kalorifer - Doğal gaz

Okulumuz Kastamonu ili Merkez ilçesi Merkezindedir.

Proje Çalışmaları

E-twinning Doğayı Müzeye Taşıyalım Projesi, E-twinning Storyline Projesi, E-twinning ROOT MATH Proje, E-twinning Tematik Öğrenme ve Stem Serüvenimiz Projesi, Anadolu Masalları Projesi